Du kan kontakte vores kundesupport tjeneste og vælge den form for kommunikation, du ønsker at have med Vitaliv. Vi råder dig til ikke at deaktivere sms-beskeder, for at du kan være opmærksom på detaljer om din bestilling og levering.

Kundesupport tjeneste

e-mail support.dk@vitaliv.no

Telefon +4589871003

(!) Vi bør advare dig om, at når du afmelder nyhedsbrevet og sms-beskeder, vil du ikke kunne modtage eksklusive tilbud og private invitationer til vores tilbud, som vores loyale kunder elsker så meget.