My Page is a Vitaliv platform, where you can easily manage your subscription and personal data.

Log på

Du skal bruge din e-mail eller dit telefonnummer samt den adgangskode, som du har modtaget i en af vores e-mails, for at du kan få adgang til platformen. Hvis du ikke kan finde din adgangskode, er det ikke noget problem, du skal bare bruge funktionen "nulstil adgangskode", og så får du en ny adgangskode sendt til din e-mail eller via en tekstbesked.

Administrer dit abonnement og dine oplysninger

Når du er kommet ind på Min side-platformen, vil du kunne se alle dine personlige oplysninger, aktive abonnementer og saldoen på dine Vitapoints (som du kan bruge til at få en gratis gave).

Hvis du gerne vil redigere dit abonnement, skal du trykke på knappen "rediger". Så bliver du sendt videre til den side, hvor du kan foretage ændringer.

• Hvis du gerne vil ændre hyppigheden på dine næste forsendelser, skal du vælge den hyppighed, der passer dig, og derefter trykke på knappen "Opdater dit abonnement".
  • Med henblik på annullering skal du trykke på knappen "Annuller abonnement", vælge årsagen til annulleringen på den næste side og bekræfte annulleringen.

Hvis du gerne vil ændre dine personlige oplysninger, såsom kontaktoplysninger eller hjemmeadresse, skal du klikke på dit navn i hjemmesidens menu. Så bliver du sendt videre til den side, hvor du kan redigere følgende oplysninger:

• Navn
  • Adresse
  • Land
  • Postnummer
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

Og husk, at du altid kan kontakte vores support på support.dk@vitaliv.no, og så vil vi gøre vores bedste for at svare dig hurtigst muligt :)