For at vi kan være i stand til at tilbyde god og praktisk support, har vi åbnet flere kommunikationskanaler, som du kan bruge, hvis du eventuelt skulle have nogle spørgsmål til eller har problemer med vores produkter eller tjenester.

E-mail support

Hvis du gerne vil i kontakt med os, kan du på en effektiv og praktisk måde sende os en e-mail på support.dk@vitaliv.no. Når vi modtager din e-mail, vil vi gøre vores bedste for hurtigst muligt at finde en løsning på dit spørgsmål/problem. I de fleste tilfælde tager det op til 24 timer at behandle anmodningen.

Telefonsupport

Du kan endvidere kontakte vores support ved at ringe til vores telefonlinje (+45 89 87 10 03). Vores telefonsupport er til rådighed fra mandag til fredag mellem 10:00 og 15:00. BEMÆRK! Nogle gange er der virkelig travlt på linjerne, og det kan tage noget tid at få et svar fra vores repræsentant der. Hvis du får for nogle tekniske problemer (f.eks. at opkaldet bliver afbrudt), kan du sende os en e-mail på support.dk@vitaliv.no, og så vil vi gøre vores bedste for at løse problemet og hjælpe dig hurtigst muligt.

Hvis du af en eller anden årsag ikke kan komme i kontakt med os ved hjælp af nævnte metoder, kan du sende os en e-mail på følgende adresse: support@vitaliv.no