VIGTIG BEMÆRKNING! Hvis du sender dine pakker tilbage fra Danmark, anbefaler vi på det kraftigste, at du IKKE bruger GLS, da de ikke har mulighed for at sende pakker til postboks-adresserne. Det betyder, at vi ikke kan få din pakke tilbage, og at den vil blive returneret til dig. Tak!


Når du overvejer at returnere en pakke til os, er det vigtigt, at du tænker på, hvilken slags pakke du gerne vil returnere. Med andre ord er der tale om tre typer pakker:
- Prøvepakke - den første bestilling med dit abonnement.

- Abonnementspakke - den anden og de yderligere pakker, du modtager med et abonnement.

- Engangspakke - den pakke, du har købt til engangsbrug uden abonnement.


Prøve- og engangspakker

Du er beskyttet af fortrydelsesretten og har en 14-dages ubetinget fortrydelsesret fra den dag, du modtager din prøvepakke/engangsforsendelse. Fortrydelsesretten betyder, at du har ret til at fortryde købet af et uåbnet produkt og returnere varen. For at fortrydelsesretten kan håndhæves skal produktet leveres til Vitaliv AS i omtrent samme mængde og stand, som du modtog det. Ved returnering er kunden ansvarlig for porto. Vitaliv AS sender dig en fortrydelsesformular pr. e-mail sammen med din ordrebekræftelse, og der medfølger også en i prøvepakken.


Abonnementspakke

Eftersom alle forsendelser med abonnementet er ensartede tjenester, er der ingen fortrydelsesret for yderligere leverancer med abonnementet i henhold til fortrydelsesretten.


Hvis din vare har en produktfejl eller et andet problem, der ikke er standard, bedes du kontakte os via support.dk@vitaliv.no, og så behandler vi din sag personligt.