Minside er en Vitaliv-plattform der du enkelt kan administrere abonnementene og personlig informasjon.

Logge inn
Du må bruke e-post eller telefonnummer og passord som du har mottatt i en av e-postene våre for å få tilgang til plattformen. Hvis du ikke finner passordet ditt, er kan du bruke funksjonen "Tilbakestill passord" og du vil motta et nytt passord til din e-post eller via SMS.

Administrer abonnementet og dataene dine.
Når du har angitt Minside, vil du se all personlig informasjon, aktive abonnementer og resten av Vitapoints (som du kan bruke til å motta en gratis gave).

Image Placeholder

For å redigere abonnementet, trykk på "rediger" -knappen. Du blir omdirigert til siden der du kan bruke endringer.

• Hvis du vil endre frekvensen på dine neste leveranser, velg den frekvensen som passer deg godt og trykk på "Oppdater Abonnementet" -knappen.
  • For å avbryte, trykk på "Avslutt Abonnementet" -knappen, velg årsaken til avbestillingen på neste side og bekreft avbestillingen.
Image Placeholder

For å endre din personlige informasjon, f.eks. kontaktinformasjon eller hjemmeadresse, må du gå tilbake til hovedsiden til Minside og trykke på "Rediger" -knappen nær "Personlig informasjon". Du blir ført til siden der du kan redigere følgende informasjon:

• Navn
  • Adresse
  • Land
  • post kode
  • Epostadresse
  • Telefonnummer

Og husk at du kan alltid kontakte vår kundeservice på kundeservice@vitaliv.no, så vil vi gjøre vårt beste for å svare deg så snart som mulig :)