Du kan kontakte vår kundeservice og velge et komfortabelt kommunikasjonsnivå med Vitaliv. Vi anbefaler at du velger å beholde SMS-varsler slik at du ikke går glipp av bestillings- og leveringsopplysninger.

Kundeservice

E-post kundeservice@vitaliv.no

telefon  22008000

(!) Vi vil advare deg om at ved å si opp abonnementet på nyhetsbrev på e-post og SMS-varsler vil du ikke kunne motta eksklusive tilbud og private invitasjoner til våre kampanjer, som våre lojale kunder liker så godt.