Omat Sivut on Vitalivin alusta, jonka kautta hallinnoit helposti tilauksiasi ja henkilötietojasi.

Kirjaudu sisään

Alustalle kirjaudutaan käyttämällä sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa sekä salasanaa, jonka olet saanut yhdessä sähköpostiviesteistämme. Mikäli et löydä salasanaasi, ei hätää - käytä “palauta salasana” -toimintoa, ja saat uuden salasanan joko sähköpostitse tai tekstiviestinä.

Hallinnoi tilauksiasi ja tietojasi

Kun olet siirtynyt Omille Sivuille, voit tarkastella henkilötietojasi, aktiivisia kestotilauksiasi sekä Vitapoints-saldoasi (voit vaihtaa näitä pisteitä ilmaislahjoihin).

Mikäli haluat muuttaa kestotilaustasi, napsauta “muokkaa” -painiketta. Tällöin sinut ohjataan uudelle sivulle, jonka kautta voit tehdä muutoksia.

• Jos haluat muuttaa tulevien lähetysten toimitusväliä, valitse sinulle sopivin toimitusväli ja napsauta “Päivitä tilauksesi” -painiketta.

• Jos haluat peruuttaa tilauksesi, napsauta “Peruuta kestotilaus” -painiketta, valitse seuraavalla sivulla peruuttamisen syy ja vahvista peruutus.

Jos haluat muuttaa henkilötietojasi, kuten yhteystietoja tai kotiosoitetta, napsauta nimeäsi sivuston valikossa. Sinut ohjataan uudelle sivulle, jonka kautta voit muokata seuraavia tietoja:

• Nimi

• Osoite

• Maa

• Postinumero

• Sähköpostiosoite

• Puhelinnumero

Muistathan, että voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa finland@vitaliv.no ja me teemme parhaamme vastataksemme mahdollisimman pian :)