TÄRKEÄÄ! Jos palautat tuotteita Tanskasta, suosittelemme että ET käytä GLS:ää, sillä he eivät toimita paketteja Box-osoitteisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että emme pysty vastaanottamaan pakettiasi ja se tulee palautumaan sinulle. Kiitos!

Kun harkitset palautuksen tekemistä, on tärkeää ensin ymmärtää, millaisen paketin haluat palauttaa. Kyseessä voi olla yksi kolmesta pakettityypistä:

  • Kokeilupaketti - kestotilauksesi ensimmäinen toimitus;

  • Kestotilauspaketti - toinen tai sitä seuraava kestotilaukseesi kuuluva paketti

  • Kertaluontoinen paketti - paketti, jonka tilasit kertaluontoisesti ilman kestotilausta;


Kokeilupaketti ja kertaluontoiset paketit

Sinua suojaa peruuttamisoikeuslaki, jonka mukaisesti sinulla on 14 päivän ehdoton peruuttamisoikeus siitä päivästä alkaen, jona vastaanotat kokeilupakettisi/kertaluontoisen toimituksesi. Peruuttamisoikeus tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus peruuttaa avaamattoman tuotteen osto ja palauttaa tuote. Jotta peruuttamisoikeutta voidaan soveltaa, tuote on toimitettava Vitaliv AS:lle suunnilleen samassa kunnossa ja lukumäärältään samana kuin olet sen vastaanottanut. Asiakas vastaa palautuksen postikuluista. Vitaliv AS lähettää sinulle peruutusoikeuslomakkeen sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä sekä kokeilupaketin mukana.


Kestotilauspaketit

Koska kaikki kestotilaukseen kuuluvat toimitukset ovat osa yhtenäistä palvelua, kestotilauksen seuraaviin toimituksiin ei sovelleta peruuttamisoikeuslain mukaista peruuttamisoikeutta.


Mikäli vastaanottamasi tuote on viallinen tai kohtaat muita epätyypillisiä ongelmia, otathan meihin yhteyttä osoitteessa finland@vitaliv.no
 ja käsittelemme tapauksesi henkilökohtaisesti.