Du kan kontakta vår kundsupport och välja den kommunikation som passar dig bäst med Vitaliv. Vi rekommenderar att du inte stänger av SMS-meddelanden för att vara medveten om detaljer om din beställning och leverans.

Kundsupport

E-post se@vitaliv.no

telefon +46313045626

(!) Vi vill varna dig att genom att avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet och sms-meddelanden kommer du inte att kunna ta emot exklusiva erbjudanden och privata inbjudningar till våra kampanjer som våra lojala kunder älskar.