När du funderar på att skicka tillbaka ett paket till oss är det viktigt att förstå vilken typ av paket du vill returnera. Med andra ord, det finns tre typer av paket som du kan ha:

  • Provpaket - den första beställningen av din prenumeration;
  • Prenumerationspaket - det andra och ytterligare paket som du får med en prenumeration;
  • Engångspaket - paketet som du köpte för engångsbruk utan prenumeration;


Provpaket och engångspaket
Du skyddas av lagen om tillbakadragande och har en 14-dagars ovillkorlig ångerrätt från den dag du mottar varan på ditt provpaket / engångspaket. Ångerrätten innebär att du har rätt att annullera köpet för en oöppnad produkt och returnera varan. För att ångerrätten ska kunna genomföras måste produkten levereras till Vitaliv AS i ungefär samma mängd och skick som du fick den. Vid återkomst är kunden ansvarig för porto. Vitaliv AS skickar dig en ångerrätt via e-post tillsammans med din orderbekräftelse och i provpaket.


Prenumerationspaket.
Eftersom alla leveranser i prenumerationen är enhetliga tjänster, finns det ingen ångerrätt för ytterligare leveranser i prenumerationen enligt lagen om ångerrätt.


Om du står inför en produktfel eller någon annan ej standard problem, vänligen kontakta oss via se@vitaliv.no så behandlar vi ditt ärende på personlig basis.