Minside är en Vitaliv-plattform där du enkelt kan hantera dina prenumerationer och personuppgifter.

Logga in
Du måste använda ditt e-post- eller telefonnummer och lösenord som du har fått i en av våra e-postmeddelanden för att komma åt plattformen. Om du inte hittar ditt lösenord är det inte ett problem, använd bara funktionen "Återställ lösenord" så får du ett nytt lösenord till din e-post eller via SMS.

Hantera din prenumeration och data.
När du har angett Minside ser du alla dina personuppgifter, aktiva prenumerationer och resten av dina Vitapoints (som du kan använda för att få en gratis gåva).

Image Placeholder

Om du vill redigera din prenumeration, tryck på knappen "redigera". Du kommer att vidarebefordras till sidan där du kan tillämpa ändringar.

• Om du vill ändra frekvensen för dina nästa leveranser, välj den frekvens som passar dig bra och tryck på "Uppdatera prenumeration" -knappen.
  • För avbokning, tryck på knappen "Avsluta prenumeration", välj anledningen till avbokningen på nästa sida och bekräfta avbeställning.

För att ändra dina personuppgifter, t.ex. kontaktinformation eller hemadress, måste du återvända till huvudsidan på Minside och trycka på knappen "Redigera" i närheten av "Personlig information". Du kommer att överföras till sidan där du kan redigera följande information:

• Namn
  • Adress
  • Land
  • Postnummer
  • E-postadress
  • Telefonnummer

Och kom ihåg att du alltid kan kontakta vår support på se@vitaliv.no så gör vi vårt bästa för att svara dig så snart som möjligt :)