Hvis du af en eller anden grund gerne vil opsige dit Vitaliv-abonnement, er der flere måder, du kan gøre det på.

Min side

Den hurtigste og nemmeste måde, hvorpå du kan opsige dit abonnement, er ved hjælp af vores Min side-platform. Du skal bruge din e-mail eller dit telefonnummer samt den adgangskode, du har modtaget i en af vores e-mails, for at du kan få adgang til platformen. Hvis du ikke kan finde din adgangskode, er det ikke noget problem. Du skal bare bruge funktionen "nulstil adgangskode", og så får du en ny adgangskode sendt til din e-mail eller via en tekstbesked.

Vi har en detaljeret artikel, der beskriver, hvordan du administrerer dit abonnement via Min side. I den finder du de yderligere punkter - Sådan administrerer du abonnementet (pause, ændring af leveringsdato, annullering osv.) via Min side.

E-mail support

Du kan ligeledes på effektivt vis annullere abonnementet, hvis du sender os en e-mail på support.dk@vitaliv.no. Når vi modtager din e-mail, annullerer vi hurtigst muligt dit abonnement. Nogle gange har vi brug for yderligere handlinger fra din side for at kunne annullere abonnementet, så sørg for, at du modtager en kræftelse på annulleringen af abonnementet, så du undgår misforståelser i fremtiden.

Telefonsupport

Du kan endvidere opsige dit abonnement ved at ringe til vores telefonlinje (+4722008000). Vores telefonsupport er til rådighed fra mandag til fredag mellem 10:00 og 15:00.

BEMÆRK! Nogle gange er der virkelig travlt på linjerne, og det kan tage noget tid at få et svar fra vores repræsentant der. Hvis du får for nogle tekniske problemer (f.eks. at opkaldet bliver afbrudt), kan du sende os en e-mail på support.dk@vitaliv.no, og så vil vi gøre vores bedste for at løse problemet og hjælpe dig hurtigst muligt.

Det er ligegyldigt, hvilken mulighed du foretrækker, vi er altid glade for at kunne give dig den bedste support.