For hvert kjøp i Vitaliv får du Vitapoints som en belønning for din lojalitet. Du kan bytte dem mot forskjellige gaver fra "gavebutikken".

For å bestille en gave, bør du gå til Minside-siden og logge på. Informasjon om hvordan du logger inn på Minside finner du i følgende artikkel - Hvordan administrere abonnement (pause, endre leveringsdato, avbryte osv.) Via Minside.

Når du har nådd dashbord-siden, vil du se saldoen din av Vitapoints. Klikk på knappen "Innløs poengene dine nå" og du vil bli sendt til siden med tilgjengelige gaver. Velg gaven du vil ha, og trykk på knappen "Velg denne gaven". Det er alt! Gaven din vil nå deg innen 15 dager etter at vi har behandlet forespørselen din.

Image Placeholder

MERK! Det er noen viktige regler du bør huske når du bestiller gaven:

• Når du bestiller en gave, bør du ha et aktivt abonnement på et av produktene våre;
  • Du kan bare bestille en gave om gangen.

Hvis du har ytterligere spørsmål, ikke nøl med å kontakte vår support på kundeservice@vitaliv.no