For å tilby høy og praktisk kundeservice har vi åpnet flere kommunikasjonskanaler som du kan bruke til spørsmål eller problemer med våre produkter eller tjenester.

E-post

Et av de mest effektive og praktiske alternativene for hvordan du kan kontakte Vitaliv er å sende en e-post til kundeservice@vitaliv.no. Når vi har mottatt en e-post, vil vi gjøre vårt beste for å finne en løsning på spørsmålet ditt / problemet ditt så snart som mulig. I de fleste tilfeller tar det opptil 24 timer å behandle forespørselen.

Telefonsupport

En annen effektiv metode for å kontakte vår kundeservice er å ringe til vår telefonlinje
(22 00 80 00). Telefonlinjen vår er tilgjengelig fra mandag til fredag mellom kl. 10.00 og 15.00. MERK! Noen ganger er linjer opptatt, og det kan ta litt tid å få svar fra agenten vår der. Hvis du har tekniske problemer (for eksempel at samtalen blir avbrutt), send en e-post til kundeservice@vitaliv.no, så vil vi gjøre vårt beste for å løse problemet og hjelpe deg så snart som mulig.

Hvis du av en eller annen grunn ikke når oss med begge nevnte kanaler, kan du sende oss en e-post til følgende adresse support@vitaliv.no.