Hvis du av en eller annen grunn må si opp Vitaliv-abonnementet ditt, er det flere måter å gjøre det på.

MINSIDE

Den raskeste og enkleste måten å stoppe abonnementet ditt på, er å bruke vår Minside-plattform. Du må bruke e-post eller telefonnummer og passord som du har mottatt i en av e-postene våre for å få tilgang til Minside. Hvis du ikke finner passordet ditt, kan du bare bruke knappen "Tilbakestill passord" og du vil motta et nytt passord til din e-post eller via SMS.

Vi har en detaljert artikkel som beskriver hvordan du tar kontroll over abonnementet ditt via Minside. Vennligst finn flere trinn der - Hvordan administrere abonnementet (pause, endre leveringsdato, avbryte osv.) Via Minside.

E-post
Det andre effektive alternativet for hvordan du kan si opp abonnementet ditt er å sende en e-post til kundeservice@vitaliv.no. Så snart vi mottar din e-post, vil vi si opp abonnementet ditt. Noen ganger trenger vi noen ekstra trinn fra deg for å si opp abonnementet ditt, så sørg for at du får en bekreftelse på avbestillingen for å unngå misforståelser i fremtiden.

Telefonsupport
En annen effektiv metode for hvordan du avslutter abonnementet ditt er å ringe telefonlinjen vår (22 00 80 00). Telefonsupporten vår er tilgjengelig fra mandag til fredag mellom kl. 10.00 og 15.00.
MERK! Noen ganger er linjer veldig opptatt, og det kan ta litt tid å få svar fra agenten vår der. Hvis du har tekniske problemer (for eksempel at samtalen blir avbrutt), send en e-post til kundeservice@vitaliv.no, så vil vi gjøre vårt beste for å løse problemet og hjelpe deg så snart som mulig.

Det spiller ingen rolle hvilket alternativ du foretrekker, vi er alltid glade for å gi deg støtte av høy kvalitet.