Kiitoksena asiakkuudestasi ansaitset Vitapointseja jokaisesta Vitaliv-tilauksestasi. Voit vaihtaa näitä pisteitä erilaisiin lahjoihin “lahjakaupassamme”.

Tilataksesi lahjan, kirjaudu ensin Omille Sivuillesi. Lisätietoja Omille Sivuille kirjautumisesta löydät seuraavasta artikkelista - Kuinka hallinnoin kestotilaustani (keskeytä, muuta toimituspäivää, peruuta, jne.) Omien Sivujen kautta.

Näet
Vitapoints -saldosi Omien Sivujesi etusivulla. Napsauta “Lunasta pisteitäsi nyt” -painiketta, jolloin sinut ohjataan lahjavaihtoehdot sisältävälle sivulle. Valitse haluamasi lahja ja napsauta “Valitse tämä lahja” -painiketta. Siinä kaikki! Lahjasi toimitetaan sinulle 15 päivän kuluessa pyyntösi käsittelyhetkestä.

HUOM! Huomioithan kaksi tärkeää sääntöä lahjan tilaamiseen liittyen:

• Sinulla on oltava aktiivinen kestotilaus johonkin tuotteeseemme voidaksesi tilata lahjan;

• Voit tilata vain yhten lahjan kerrallaan.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakastukeemme osoitteessa finland@vitaliv.no mikäli sinulla on vielä kysyttävää.