Om du av någon anledning måste säga upp Vitaliv-prenumerationen finns det flera sätt att göra det.

Minside

Det snabbaste och enklaste sättet att stoppa din prenumeration är att använda vår Minside-plattform. Du måste använda ditt e-post- eller telefonnummer och lösenord som du har fått i en av våra e-postmeddelanden för att komma åt plattformen. Om du inte hittar ditt lösenord är det inte ett problem, använd bara funktionen "Återställ lösenord" så får du ett nytt lösenord till din e-post eller via SMS.

Vi har en detaljerad artikel som beskriver hur du hanterar din prenumeration via Minside. Vänligen hitta fler steg där - Hur du hanterar prenumerationen (paus, ändra leveransdatum, avbryta, etc.) via Minside.

E-post

Det andra effektiva alternativet för hur du kan säga upp prenumerationen är att skicka ett mejl till se@vitaliv.no. När vi har fått ett e-postmeddelande kommer vi att säga upp din prenumeration så snart som möjligt. Ibland behöver vi några ytterligare åtgärder från dig för att säga upp prenumerationen, så se till att du får en prenumerationsavbeställningsbekräftelse för att undvika missförstånd i framtiden.

Telefonsupport

En annan effektiv metod för hur du kan säga upp din prenumeration är att ringa på vår telefonlinje (+46313045626). Vår telefonsupport är tillgänglig från måndag till fredag mellan 10:00 och 15:00.

NOTERA! Ibland är linjer riktigt upptagna, och det kan ta lite tid att få svar från vår agent där. Om du står inför tekniska problem (t.ex. att samtalet avbryts), skicka ett e-postmeddelande till se@vitaliv.no så gör vi vårt bästa för att lösa problemet och hjälpa dig så snart som möjligt.

Det spelar ingen roll vilket alternativ du föredrar, vi är alltid glada att kunna ge dig support av hög kvalitet.