För varje köp i Vitaliv får du Vitapoints som belöning för din lojalitet. Du kan byta ut dem mot olika gåvor från vår "presentbutik".

För att beställa en present bör du gå till din Minside-sida och logga in. Information om hur du loggar in på Minside hittar du i följande artikel - Hur du hanterar prenumeration (paus, ändra leveransdatum, avbryta etc. ) via Minside.

När du väl har nått instrumentpanelsidan ser du din saldo av Vitapoints. Klicka på knappen "Lös in dina poäng nu" så skickas du till sidan med tillgängliga gåvor. Välj vilken present du vill och tryck på knappen "Välj den här gåva". Det är allt! Din gåva kommer till dig inom 15 dagar från det att vi behandlar din begäran.

Image Placeholder

NOTERA! Det finns några viktiga regler som du bör tänka på när du beställer presenten:
  • När du beställer en present bör du ha en aktiv prenumeration på en av våra produkter;
  • Du kan bara beställa en present åt gången.
Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta vårt support på se@vitaliv.no