Mikäli haluat jostakin syystä peruuttaa Vitaliv-kestotilauksesi, voit tehdä niin usealla eri tavalla.

Omat Sivut

Nopein ja helpoin tapa peruuttaa tilauksesi on Omat Sivut -alustan kautta. Alustalle kirjaudutaan käyttämällä sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa sekä salasanaa, jonka olet saanut yhdessä sähköpostiviesteistämme. Mikäli et löydä salasanaasi, ei hätää - käytä “palauta salasana” -toimintoa, ja saat uuden salasanan joko sähköpostitse tai tekstiviestinä.

Olemme myös luoneet yksityiskohtaisen artikkelin siitä, kuinka kestotilauksia hallinnoidaan Omien Sivujen kautta, löydät sen täältä - Kuinka hallinnoin kestotilaustani (keskeytä, muuta toimituspäivää, peruuta, jne.) Omien Sivujen kautta.

Sähköpostituki

Toinen tehokas tapa peruuttaa tilaus on lähettää meille sähköpostia osoitteeseen finland@vitaliv.no. Peruutamme kestotilauksesi mahdollisimman pian sähköpostisi vastaanottamisen jälkeen. Tilauksesi peruuttaminen saattaa toisinaan vaatia sinulta joitakin lisätoimenpiteitä, joten varmistathan, että saat vahvistusviestin tilauksesi peruuttamisesta, jotta vältymme tulevilta väärinkäsityksiltä.

Minkä tahansa vaihtoehdon valitsetkin, me olemme aina valmiit tarjoamaan sinulle korkealuokkaista asiakaspalvelua.