För att ge kndeservice på hög nivå och bekvämt har vi öppnat flera kommunikationskanaler som du kan använda vid frågor eller problem med våra produkter eller tjänster.

E-post
Ett av de mest effektiva och praktiska alternativen för hur du kan kontakta Vitaliv är att skicka ett mejl till se@vitaliv.no. När vi har fått ett e-postmeddelande kommer vi att göra vårt bästa för att hitta en lösning på din fråga / problem så snart som möjligt. I de flesta fall tar det upp till 24 timmar att behandla begäran.

Telefonsupport
En annan effektiv metod för hur du kontaktar vår support är att ringa oss på vår telefonlinje (+46313045626). Vår telefonsupport är tillgänglig från måndag till fredag mellan 10:00 och 15:00.

NOTERA! Ibland är linjer riktigt upptagna, och det kan ta lite tid att få svar från vår agent där. Om du står inför tekniska problem (t.ex. att samtalet avbryts), skicka ett e-postmeddelande till se@vitaliv.no så gör vi vårt bästa för att lösa problemet och hjälpa dig så  snart som möjligt.

Om du av någon anledning inte når oss med båda nämnda kanalerna, skicka oss ett e-postmeddelande till följande adress support@vitaliv.no